آشنایی با بازارهای جهانی

ساخت وبلاگ

many brightly colored LEGO people

به طور فزاینده ، ملل و مشاغل از مزایای مقایسه ای یا مطلق خود برای ورود به بازارهای جهانی که توسط همان عامل هدایت می شوند استفاده می کنند: اندازه عظیم این بازارها.

Three people wearing banana costumes

بیایید لحظه ای به موز برگردیم. در سال 2015 ، اکوادور 6. 55 میلیون تن موز را صادر کرد. بدون تقاضای بزرگ جهانی برای موز ، هر مرد ، زن و کودک در اکوادور مجبور به خوردن 834 پوند از آنها در سال می شوند تا تمام تولیدات را مصرف کنند. البته این اتفاق نمی افتد: در عوض ، کشور به سادگی تولید موز را کاهش می دهد - اما با این کار ، صادراتی را از دست می دهد که اکنون بیش از 10 درصد از تولید ناخالص داخلی خود (GDP) را تشکیل می دهد. اکوادور برای ادامه عرضه موزهای خود به یک بازار جهانی بزرگ و پر جنب و جوش نیاز دارد و برای خرید سایر موارد مورد نیاز خود به درآمد آن موزها متکی است.

بعداً در این ماژول بحث خواهیم کرد که چگونه ملل مانند اکوادور وارد بازارهای خارجی می شوند ، اما اکنون بیایید با دقت بیشتری به اندازه بزرگترین بازارهای جهان نگاه کنیم. در جدول زیر داده های جمعیتی و تولید ناخالص داخلی برای پنج اقتصاد برتر جهان از سال 2017 نشان داده شده است. کالاها و خدمات نهایی تولید شده در یک دوره و نرخ رشد تولید ناخالص داخلی افزایش یا کاهش تولید ناخالص داخلی در طی یک دوره زمانی است که به عنوان درصد بیان می شود.

پنج اقتصاد برتر جهان از سال 2017

کشورتولید ناخالص ملیجمعیتنرخ رشد تولید ناخالص داخلی
چین23،210،000،000،000 دلار1،384،688،9866. 9 ٪
ایالات متحده19،490،000،000 دلار329،256،4652. 2 ٪
هندوستان9،474،000،000 دلار1،296،834،0426. 7 ٪
ژاپن5،443،000،000 دلار126،168،1561. 7 ٪
آلمان4،199،000،000 $80،457،7372. 5 ٪

با نگاهی به ارقام موجود در این جدول ، دشوار نیست تصور کنید که یک کشور یا یک شرکت دوست دارند در یک یا همه این بازارها جایگاهی داشته باشند. در کنار هم ، این پنج اقتصاد نمایانگر بسیاری از افراد ، قدرت خرید زیادی و رشد اقتصادی زیادی هستند. با این حال ، بی عاطفه بازار جهانی بیش از مشتریان هدف جدید ارائه می دهد.

با ورود به بازارهای خارجی ، برخی از مزایای زیر را در نظر بگیرید.

دسترسی به عوامل تولید

عوامل تولید مورد نیاز برای یک سرمایه گذاری موفق ، منابع طبیعی ، سرمایه ، سرمایه انسانی و کارآفرینی است. دسترسی به بازارهای جهانی ، کشورها و شرکت ها را قادر می سازد تا در صورت وجود ، کمیاب و یا صرفاً پرهزینه در خانه ، این عوامل تولید را بدست آورند. به عنوان مثال ، هند یکی از بزرگترین ارائه دهندگان خدمات مشتری مبتنی بر تلفن (کار) در سراسر جهان است ، که با توجه به اینکه جمعیت آن فقط برای چین و تقریباً چهار برابر ایالات متحده است ، منطقی است. علاوه بر این ، هزینه های نیروی کار در هند به طور قابل توجهی پایین تر از ایالات متحده است.

نوآوری و ایده ها

بسیاری از شرکت ها وارد بازارهای جهانی می شوند و یک بار در آنجا نیازهای برآورده نشده یا محصولات و خدمات منحصر به فرد را کشف می کنند. آنها سپس قادر به استفاده از اکتشافات خود برای گسترش یک خط محصول موجود یا معرفی محصولات جدید در بازارهای دیگر یا در خانه هستند. به عنوان مثال ، بسیاری از افراد با الهام بخشیدن به توسعه صنعت آبجو صنایع دستی در ایالات متحده ، به انگلستان اعتبار می دهند.

کاهش خطر

با توجه به پیچیدگی فعالیت یک تجارت در سطح جهان ، ممکن است به نظر برسد که کاهش خطر یکی از مزایای یک بازار بزرگ جهانی است ، اما در واقع صادق است. اگر یک کشور یا یک شرکت با چندین شریک خارجی تجارت کند یا تجارت کند ، آنها به موفقیت هر مشارکت واحد وابسته هستند. به همین ترتیب ، اگر یک ملت یا تجارت دارای چندین منبع جهانی برای عوامل تولید باشد ، اگر یک منبع "خشک شود" ، آنها همچنان به آنچه نیاز دارند دسترسی خواهند داشت. به عنوان مثال ، در سال 2010 ، چین پس از عدم توانایی حل اختلاف قلمرو ، صادرات مواد معدنی نادر زمین به ژاپن را متوقف کرد. ژاپن از این مواد معدنی در تولید همه چیز از اتومبیل گرفته تا تراشه های رایانه ای استفاده کرد و گفت که ژاپنی ها در حالت پریشانی بودند ، یک عدم تحقق است. در نتیجه این کاهش مختصر در عرضه چین ، ژاپن برای واردات مواد مورد نیاز با هند توافق نامه تجاری برقرار کرد. آنها دیگر به دلیل این منابع مهم کاملاً به چینی ها وابسته نخواهند بود.

به طور خلاصه ، جهانی سازی تجارت را در مقیاس جهانی امکان پذیر می کند و اندازه بازار جهانی آن را جذاب می کند. با استفاده از مزایای مطلق و مقایسه ای آنها ، کشورها و شرکت ها می توانند از منابع خود برای تولید و تجارت چیزهایی استفاده کنند که بیشترین سود را برای آنها فراهم می کند.

پلتفرم های تجاری...
ما را در سایت پلتفرم های تجاری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کمال بهروزکیا بازدید : 42 تاريخ : جمعه 4 فروردين 1402 ساعت: 15:29